Conitea aloittaa työnsä loppusyksystä (päivitetty 2.10.)

Tracon X:stä on hädin tuskin selvitty, kun tulee aika perustaa seuraavan vuoden järjestelytoimikunta eli conitea! Conitean jäsenet eli coniitit työskentelevät vuoden ympäri suunnittelu-, järjestely- ja valmistelutehtävissä,

Conitean työskentely alkaa perustamiskokouksesta, joka järjestetään 25. lokakuuta 2015 Tampereella. Olisiko sinusta conin järjestäjäksi? Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä pääjärjestäjiin sähköpostiosoitteella pj ät tracon.fi ja kerro, mitä osaat ja mitä haluaisit Traconin eteen tehdä!

Tiedotamme myöhemmin syksyllä, mihin tehtäviin erityisesti tarvitaan uusia coniitteja, mutta otamme tässä vaiheessa mielellämme vastaan avoimia hakemuksia. Jätettyäsi hakemuksen ilmoitamme sinulle, kun perustamiskokouksen ajankohta on selvillä. Perustamiskokoukseen osallistuminen ei ole välttämätöntä, mutta erittäin suotavaa.

Päivitys 2. lokakuuta: Lisätty perustamiskokouksen päivämäärä.

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti

Aicon – aasialaiseen musiikkiin ja muotiin keskittyvä kaksipäiväinen tapahtuma Hämeenlinnan Verkatehtaalla 8.-9.10.2016LenzishopSäätöyhteisö B2 ryConikuvat.fiTanPARA