Konsertit

Unreality-kuoro  Tracon X:ssä (2015). Kuva: Mikko Karsisto

Laadukas, monipuolinen musiikkiohjelma on yksi asioista, joka erottaa Traconin muista Suomen coneista, ja tässä Tracon ei jätä kylmäksi tänäkään vuonna! Vuoden 2016 Traconissa meille esiintyvät Akateeminen puhallinorkesteri, Unreality-kuoro sekä kaksi lahjakasta pianistia.

Tutustu myös Tracon Live! -ohjelmaan Sorsapuistossa…

 

 

 

 

 

Akateemisen puhallinorkesterin paluu

Iso sali su klo 16:00–16:45

Akateeminen puhallinorkesteri tulee taas ja entistä hienommalla ohjelmistolla! Tällä kertaa kuullaan niin uusia kappaleita kuin muutama yleisöä eniten ilahduttanut kappale edellisistä Traconeista.

Unreality-kuoro: War Cry

Pieni sali la klo 16:00–16:45

Sotahuuto kaikaa taistelukentän yllä! Tällä kertaa konserttimme vie kuulijan urheiden ritareiden sankarillisista tunnelmista aina verisen taistelun julmaan todellisuuteen. Kappaleista löytyy niin toivoa kuin alistumista julmalle kohtalolle, suuria tunteita sekä ennen että jälkeen taistelun ja, kuten aina, erinomaista musiikkia monesta mielikuvituksellisesta ajasta ja maailmasta.

Unreality on vuonna 2014 perustettu sekakuoro, joka esittää musiikkia peleistä, elokuvista, tv-sarjoista ja animeista ja on monille conikävijöille tuttu jo aikaisemmista Traconeista, tämän vuoden Frostbitestä tai kenties vuoden 2015 Ropeconista.

Pianokonsertit

Final Fantasy -pianokonsertti

Pieni sali la klo 14:00–14:45, Tapio J. K. Koski

Pianokonsertissa otetaan varaslähtö ensi vuoden Final Fantasy VII:n 20-vuotissyntymäpäiville. Konsertissa esitetään ikimuistoisten hahmojen teemoja ja yhtäläisyyksiä kulttipelien FFVI ja FFVII välillä sekä harvinainen Maria & Draco -oopperan pianoresitaali. Tervetuloa nauttimaan säveltäjä Nobuo Uematsun musiikin johdolla legendaarisen Final Fantasy -pelisarjan melodioita.

Rakkaudesta animeen -pianokonsertti

Pieni sali su klo 12:00–12:45, Tuua "Anna" Pietilä

Viime vuonna Tracon X:ssä pidetty ja suosiota saanut pianokonsertti tulee taas. Tällä kertaa mukana on parin vanhan ja tutun ghiblin lisäksi musiikkia parista muustakin animesta. Ohjelmistosta löytyy mm. vähän uudemman animen, Shingeki no kyojin, ja taas vanhemman animen, Inuyashan, taustamusiikkeja pianolle sovitettuna. Paljon eeppistä musiikkia on siis taas luvassa!

Conikuvat.fiAicon – aasialaiseen musiikkiin ja muotiin keskittyvä kaksipäiväinen tapahtuma Hämeenlinnan Verkatehtaalla 8.-9.10.2016Säätöyhteisö B2 ryTanPARALenzishop