Jennifer Brozek

Jennifer Brozek

Traconin vuoden 2016 roolipelikunniavieras on ansioitunut ja palkittu freelancekirjoittaja, pelisuunnittelija ja pienkustantaja Jennifer Brozek.

Brozek aloitti uransa vuonna 2004 päätoimittajana The Edge of Propinquity -verkkolehdessä ja on sen jälkeen työskennellyt laajasti niin roolipelien kuin proosankin parissa. Hänen roolipelituotantonsa sisältää mm. DragonlanceaSerenityaShadowrunia ja White Wolf SAS:n. Lisäksi hän on kirjoittanut yli kymmenkunta fiktiivistä täysimittaista proosateosta ja mittavan määrän novelleja sekä kustannustoimittanut noin 50 muussa tuotoksessa.

Lyhyehkön uransa aikana Jennifer Brozekille on myönnetty useita merkittäviä palkintoja, kuten Australian Shadow Award, kaksi Origins AwardsiaEnnie Award ja Scribe Award, minkä lisäksi hän on ollut mm. Hugo-ehdokkaana.

Traconissa Brozek tulee pitämään seuraavat ohjelmat:

An editor's point of view in gaming and writing (La 13:00-13:45, Duetto 2:ssa)

Taking the graveyard! - Ingress missio (Lähtee Tampere-talon portailta lauantaina klo 17:00-)

How to make ordinary things scary (Su 14:00-14:45, Duetto 2:ssa)

 

Brozek haluaa myös lähettää terveisiä Traconin kävijöille:

Tervehdys Suomeen ja Traconin kävijöille! Olen erittäin otettu kutsusta kunniavieraaksenne vuonna 2016 ja odotan innolla vierailua Suomeen. Pystyn tuskin odottamaan pääseväni tapaamaan teidät ja kokemaan maanne ja kulttuurinne.

Aicon – aasialaiseen musiikkiin ja muotiin keskittyvä kaksipäiväinen tapahtuma Hämeenlinnan Verkatehtaalla 8.-9.10.2016Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fiTanPARALenzishop