Cosplay

Traconin cosplaykilpailut ovat edellisestä vuodesta tuttuja, mutta muutamalla muutoksella, joista suurin on arvokisojen järjestäminen lauantaina ja muiden kisojen järjestäminen sunnuntaina. Lisäksi tänä vuonna sunnuntain kisojen osallistujat arvotaan, jotta välttäisimme aikaisempien vuosien ongelmat ilmoittautumisen ruuhkautumisessa.

Kilpailujen säännöt ja ilmoittautuminen löytyvät täältä.

Lisätietoa kaikista Traconin cosplaykilpailuista voi kysyä sähköpostitse osoitteesta cosplay@tracon.fi.

 

World Cosplay Summit -karsinnat

Lauantai, Iso sali

World Cosplay Summitin eli cosplayn maailmanmestaruuskilpailun Suomen karsinta pidetään toista kertaa portfoliohaun pohjalta. Loppukevään aikana valitaan kilpailijat portfolioiden perusteella ja Traconissa pääsemme ihailemaan valittuja pukuja ja esityksiä. WCS:ssä kilpaillaan kahden hengen joukkueissa sekä puvunteon että esiintymisen saralla. Paras joukkue edustaa Suomea kesän 2017 finaalissa Japanissa.

WCS-karsinnan kisaajat on valittu portfoliohaulla keväällä 2016.

Tutustu World Cosplay Summit -karsinnassa kilpaileviin pareihin täällä!

 

Nordic Cosplay Championship -karsinta

Lauantai, Iso sali

Nordic Cosplay Championship eli cosplayn pohjoismestaruuskisan karsinnassa kisataan soolona puvunteon ja esiintymisen taidoista. Traconin karsinnan paras on yhtenä Suomen kolmesta edustajasta ensi kesän finaalissa Ruotsissa. Kisaan haetaan erillisellä hakemuksella, josta tulee lisätietoa myöhemmin.

Kisahaku alkaa 27.6.2016 ja päättyy 3.7.2016. Kisaajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 10.7.2016 mennessä.

Lisätietoa NCC:stä -> Nordic Cosplay Championshipin viralliset sivut.

Tutustu Nordic Cosplay Championship -karsinnan kisaajiin täällä!

 

Esityskilpailu

Sunnuntai, Iso sali

Esityskilpailussa kisataan nimenomaan hienoimmista esityksistä, ei niinkään puvuista. Maksimissaan kolmen minuutin esitykseen voi osallistua yksin tai jopa 15 hengen ryhmässä.

Esityskisahaku alkaa 27.6.2016 ja päättyy 3.7.2016. Kisaajat arvotaan 5.7.2016.
 

Parikilpailu

Sunnuntai, Iso sali

Parikilpailu järjestetään juhlavuoden kunniaksi ja se noudattaa pitkälti Tracon II-IV tapahtumissa 2006-2009 pidettyjen kilpailujen kaavaa. Kyseessä on puhdas paripukukilpailu ilman esiintymistä.

Parikilpailuhaku alkaa 27.6.2016 ja päättyy 3.7.2016. Kisaajat arvotaan 5.7.2016.

 

Pukudesignkilpailu

Sunnuntai, Iso sali

Pukudesignkilpailu tarjoaa mahdollisuuden esitellä originaalihahmoon pohjautuvaa asua yleisölle. Asun lähteenä voi toimia esimerkiksi oma roolipeli-, larp-, sarjakuva-, furry-, keskiaika- tai muu vastaava hahmo, tai oma versio olemassaolevasta hahmosta. Kisaan voi osallistua yksin, parina tai ryhmänä.

Pukudesignkilpailun haku alkaa 1.8.2016 ja päättyy 31.8.2016. Lisäksi kisaan voi osallistua vielä myös conviikonlopun aikana. Kisa on täynnä, tapahtuman aikana ei voi enää ilmoittautua!

 

LenzishopConikuvat.fiTanPARAAicon – aasialaiseen musiikkiin ja muotiin keskittyvä kaksipäiväinen tapahtuma Hämeenlinnan Verkatehtaalla 8.-9.10.2016Säätöyhteisö B2 ry