Tracon Live!

Traconin Livelavalla näet monenlaisia esityksiä - niin musiikkia, tanssia kuin kamppailulajejakin! Livelava sijaitsee Sorsapuistossa, ja pääset katsomaan sen esityksiä myös ilman Traconin ranneketta.

Aikataulu

Lauantai

11.00-11.45 Tsubakikou Club - Animelodies

12.15-12.45 K-pop goes Romea vs. Julia

13.00-13.35 Tanssiryhmä Dre4m'minutes (Dre4mi)

14.45-15.30 FÆK @ Tracon Live

16.00-16.45 MUUMIMETALLIA

17.30-18.15 Blooming Red Konsertti

19.00-20.00 Polygon Black - Video Game Metal
 

Sunnuntai

12.45-13.15 Aikido-näytös

13.45-14.30 Taiji-näytös

15.00-16.30 Tracon Dance Medley 2.0

 

Esiintyjät

Tsubakikou Club - Animelodies (la klo 11.00-11.45)

Tsubakikou Club saapuu jälleen viihdyttämään conikävijöitä anime opening, ending ja insert -kappaleilla, originaalikielellä laulettuna! Luvassa on lentopalloa, taikatyttöjä, alkemiaa, merirosvoja ja paljon muuta! Nähdään ulkolavalla!

K-pop goes Romea vs. Julia (la klo 12.15-12.45)

Tässä ohjelmassa katsojat tempaistaan Kpop-tanssin ohella mukaan mielenkiintoiseen vastakkainasetteluun! Tanssiryhmä Osiris Dance Crew esittää näyttelyn ohella tragikoomisen battle-henkisen show'n, jossa "tyttöjen porukka" tanssii hiphop-tyylisiä poikagroupien tansseja ja "poikien porukka" seksikkäitä tyttöryhmien tansseja.

Tanssiryhmä Dre4m'minutes (Dre4mi) (la klo 13.00-13.35)

Tanssiryhmä Dre4m'minutes esittää kuusi monipuolista tanssia K-pop kappaleiden tahtiin! Luvassa on niin nopeampia kuin hitaampiakin esityksiä. Tule mukaan, jos ei seuraamaan esitystä niin ainakin kuuntelemaan hyvää musiikkia!

FÆK @ Tracon Live (la klo 14.45-15.30)

Alternative Metal -bändi FÆK valtaa viime vuoden tapaan Traconin Live-lavan. Luvassa on energinen noin 45 minuutin setti modernia rokkia ja metallia. Tervetuloa kuuntelemaan!

MUUMIMETALLIA (la klo 16.00-16.45)

Koe televisiosta näkemäsi muumien instrumentaalin taustamusiikin eeppisen hevimetallinen muuntautuminen japanilaisen Sumio Shiratorin mestariteoksista! Luvassa eeppistä tykitystä, möröllisen synkeitä tunnelmia, hullunkurista rallatusta ja surullista vuodatusta, aivan laidasta laitaan ja kenties jotain muutakin spesiaalia..

Lavalla nähdään ainakin eräs Tolkuton kitarasooloilija ja voi olla että nähdään myös vaeltamassa. Näihin sovituksiin voit tutustua myös YouTuben Tolkutonta-kanavalta tai hakemalla "muumimetallia".

Blooming Red Konsertti (la klo 17.30-18.15)

Catchy video game hard rock with a metal sheen & punk edge!

Polygon Black - Video Game Metal (la klo 19.00-20.00)

Polygon Black on helsinkiläinen viiden hengen yhtye, joka sovittaa videopelimusiikkia rock- ja metalligenreen. Yhtye perustettiin syksyllä 2014. Ohjelmistoon kuuluu mättöä sekä moshausta, ja esitystä täydentää visuaalinen show, joka vie katsojat nostalgisoimaan videopelien historiaa.

Marvel Dance (su klo 11.30-12.15)

Tanssitunnilla käydään pilke silmäkulmassa läpi Marvelin eri hahmoja kuvaavia tanssiliikkeitä ja groovataan täysin uudistettu koreografia. Tunti sopii kaikentasoisille ja pääpaino on hauskanpidossa. Tule mukaan cosplayssa tai ilman!

Aikido-näytös (su klo 12.45-13.15)

Jedibalettia vai nivelten kuritusta? Aikido on budolaji, jonka ydin on hyökkäyksen torjuminen vastustajaa vahingoittamatta. Lajin juuret ovat samuraiden taistelutaidossa, ja se pitää sisällään niin heittoja, lukkoja kuin aseiden käsittelyäkin. Tampereen Aikidoseura Nozomi tuo tänäkin vuonna taitonsa näytille Traconiin. Ei-niin-perinteinen aikidonäytös esittelee lajia vaikuttavan tekemisen ja tarinan voimin. Tule katsomaan miten viemme toisiltamme – ja ehkä myös Sinulta – jalat alta.

Taiji-näytös (su klo 13.45-14.30)

Jumittaako selkä? Kiristääkö olkapäitä? Kiinnostaako oppia hidastamaan kiireisein elämän keskellä vai kaipaako vedentaitamisesi vielä vähän harjoitusta? Tule katsomaan ja kokeilemaan Yang-tyylin Taijita! Yang-tyylin perus ominaisuuksia ovat hidas, tasainen, rento, jatkuva liike mahdollisimman vähän ponnistellen. Taijin liikkeet eivät myöskään sisällä tärähtäviä liikkeitä joita on monissa muissa lajeissa. Taiji on vahvasti esillä populäärikulttuurissa, erilaisista elokuvista (Man of Tai Chi, Tai Chi 0, Crouching Tiger, Hidden Dragon), videopeleissä (Kenshi Mortal Kombat -sarjasta, Lei Fang Dead or Alive -sarjasta) ja ehkä kaikkein tunnetuimmin Avatar: The Last Airbender ja Legend of Korra -sarjojen Waterbending pohjautuu suoraan Yang-tyylin taijihin. Näytöksessä esitellään lajia ja siihen kuuluvia liikesarjoja ja tekniikoita jonka jälkeen yleisö pääsee osallistumaan ja kokeilemaan millaista on harjoitella taijita.

Tracon Dance Medley 2.0 (su klo 15.00-16.30)

Tracon Dance Medley tulee taas! Viime Traconissakin nähty tanssiryhmien yhteisspektaakkeli palaa Sorsapuiston lavalle entistä suurempana ja vauhdikkaampana. Luvassa on enemmän ryhmiä, enemmän genrejä ja enemmän upeutta kun lavan valtaavat Hitode☆Army, BLUFF, Lure, TanPARA,.ZERO ja PUREmode!

LenzishopConikuvat.fiTanPARAAicon – aasialaiseen musiikkiin ja muotiin keskittyvä kaksipäiväinen tapahtuma Hämeenlinnan Verkatehtaalla 8.-9.10.2016Säätöyhteisö B2 ry