Kirpputori

Tracon järjestää jo neljättä kertaa tapahtumakävijöitä palvelevan kirpputorin anime-, manga-, tai roolipeliaiheisille tavaroille! Tervetuloa tekemään löytöjä, tuomaan tapahtuman aihepiiriin sopivia käytettyjä tavaroita myytäväksi, tai suorittamaan vaikka molempia! Henkilökunta auttaa näytteilleasettelussa ja hoitaa myynnin, joten sinun ei tarvitse käyttää kallisarvoista coniaikaasi myyntiin. Kirpputori on loistava paikka tyhjentää hyllyt itselle turhasta tavarasta, ja toisaalta löytää uutta mielenkiintoista hyllyntäytettä sen tilalle.

Kirpputori sijaitsee tänä vuonna uudessa Duetto 1 -huoneessa, tilaa on siis jälleen reilusti!
Kirpputori on auki lauantaina klo 10-20 ja sunnuntaina klo 10-14.
 

Haluatko myydä tavaroitasi?

Kirpputori on tarkoitettu yksityisille myyjille. Kirpparin henkilökunta hoitaa tavaroiden myynnin, joten sinun tarvitsee vain rekisteröidä tuotteesi Kirppu-nettipalveluun, tulostaa niihin hintalaput ja tuoda ne paikalle. Voit itse päättää, miten kauan tuotteesi ovat myynnissä. Tuotteita saa tuoda myyntiin perjantaina klo 16:00 - 17:00 sekä lauantaina ja sunnuntaina koko kirpputorin ajan. Myymättä jääneitä tuotteita ja tuottoja saa myös noutaa koska tahansa kirpputorin aukioloaikoina, ja sunnuntaina sen sulkemisajan jälkeen 17:30 saakka. Klo 17:30 mennessä hakemattomat tavarat ovat vapaata riistaa kaikille conikävijöille. Tracon ei myöskään toimita hakematta jääneitä rahoja myyjille.

Kirpputori on myyjälle täysin ilmainen: minkäänlaista provikkaa ei myyntitapahtumista peritä!

Ilmoittautuminen tapahtuu Kirppu-palvelun kautta, jonne pääsee TÄSTÄ.

Tavaroiden ilmoittaminen Kirppuun sulkeutuu su 28.8. klo 23:59! Paikan päällä ei ole mahdollista rekisteröidä lisää tuotteita.

Jos sinulla on kysyttävää kirpputorista, lähetä sähköpostia osoitteeseen kirpputori@tracon.fi

LenzishopAicon – aasialaiseen musiikkiin ja muotiin keskittyvä kaksipäiväinen tapahtuma Hämeenlinnan Verkatehtaalla 8.-9.10.2016TanPARASäätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi