Liput

Tracon on pääsymaksullinen tapahtuma. Lippuja ei saa ovelta.

Osta lippusi Traconin verkkokaupasta!

Päivitys: 18.8.2016: Tracon on sekä pääsylippujen että lattiamajoituksen osalta loppuunmyyty. Iltabilelippuja on yhä saatavilla.

Huom. Lippukauppamme ei aina toimi hyvin yhteen Microsoft-postien (hotmail, live, msn, windowslive, outlook) kanssa. Mikäli suinkin mahdollista, käytäthän vaihtoehtoisia sähköposteja. Kiitos.

Loppuunmyynnin tapahtuessa saamme usein kyselyitä, joissa pyydetään erivapautta ostaa lippu loppuunmyynnistä huolimatta. Haluamme painottaa, että lippuja ei enää nettilippukaupan jälkimyynnin myytyä loppuun myydä lainkaan. Muistakaa siis hankkia liput ajoissa, tai muistuttakaa vanhempianne lipun ostosta, jos he ovat sellaisen luvanneet. Tampere-talon tilat ovat rajalliset emmekä voi myydä lippuja yli Tampere-talon kanssa yhdessä sovittujen kävijärajojen.

Lauantailippu on voimassa sunnuntaiaamuun klo 8.00 asti. Sunnuntailippu puolestaan oikeuttaa sisäänpääsyyn heti lauantain vaihduttua sunnuntaiksi eli puoliltaöin.

Lipunvaihto peliperjantaina

Tänä vuonna lippukaupasta ostettujen e-lippujen vaihtaminen rannekkeisiin on mahdollista jo itse conia edeltävänä perjantaina ilmaisohjelman ohessa. Lipunvaihto alkaa kello 15.00 ja jatkuu kello 21.00 asti. Perjantaina lippujen vaihto tapahtuu sisällä Tampere-talon aulassa, pääoven läheisyydessä.

Lipunvaihto tapahtuman aikana

Launtaina ja sunnuntaina lipunvaihto tapahtuu Sorsapuiston leikkipuiston puoleisessa nurkassa. Ota nettikaupasta saamasi e-lippu mukaan ja tule vaihtamaan se Traconin rannekkeeksi. Lipunvaihto aukeaa Tracon-lauantaina klo 8.00 ja on auki läpi tapahtuman. Itse tapahtuma aukeaa lauantaina kello 10.00.

 

 

La-su yöksi klo 20.00 - 08.00 lipunvaihto siirtyy sisätiloihin. Jos saavut tapahtumaan yön aikana, tule sisään pääovesta ja kerro järjestyksenvalvojalle, että tulet vaihtamaan lippua. Hän saattaa sinut lipunvaihtopisteelle.

Paikkaliput

Ilmaisia paikkalippuja jaetaan Traconin suosituimpiin ohjelmiin jonotuksen ja ruuhkan välttämiseksi. Paikkalippujen jako lauantain cosplaykilpailuihin (klo 17.00 - 18.45) ja AMV-kilpailuun (klo 19-00 - 20-45) alkaa la klo 14:00 paikkalipputeltassa, pääsisäänkäynnin läheisyydessä. Sunnuntain cosplaykilpailuihin (klo 13.00 - 14.45) paikkalippujen jako alkaa su klo 10.00.
Yksi henkilö voi lunastaa korkeintaan kolme paikkalippua.

Iltabileet eivät sisälly pääsylipun hintaan

Pääsy iltabileisiin ei sisälly pääsylipun hintaan. Iltabilelippujen hinta on 5€. Lippuja on saatavilla sekä nettikaupastamme että itse tapahtumasta Traconin myyntipöydältä, Sorsapuistosalin lämpiöstä. Lippuja myydään myös Pakkahuoneen ovella 3.9. kello 19.00 alkaen. Lauantain bileisiin osallistuminen ei edellytä lippua Traconiin.

Lue lisää iltabileistä...

Peliperjantaihin ja Tracon Liveen on vapaa pääsy

Peliperjantain ohjelmaan Tampere-talossa 2. syyskuuta sekä Tracon Live! -musiikkiesityksiin ja muihin Sorsapuiston ohjelmiin lauantaista sunnuntaihin 3.–4. syyskuuta on vapaa pääsy

Lue lisää Peliperjantaista... Lue lisää Tracon Livestä...

Poikkeukset sisäänpääsyssä

  • Alle 10-vuotiaat lapset maksavan vanhemman henkilön seurassa veloituksetta.
  • Pyörätuolia tarvitsevan tai näkövammaisen maksavan kävijän saattaja veloituksetta. Paareja tai sairaalasänkyä tarvitsevan maksavan kävijän kaksi saattajaa tai kuulovammaisen kaksi tulkkia veloituksetta. Ota yhteyttä lipunmyyntivastaaviin esteettömän kulun ja kulkujärjestelyiden varmistamiseksi tai mikäli tarvitset avustajaa muista syistä.
  • Cosplay-kilpailijoiden lippueduista tiedotetaan erikseen kilpailuun ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Kutsuvieraat, vapaaehtoistyövoima ja ohjelmanjärjestäjät veloituksetta.
  • Myyjät ja muut yhteistyökumppanit sopimuksen mukaan.
  • Akkreditoituneet median edustajat veloituksetta.

Ota yhteyttä lipunmyyntiin

Yhteydenotot ja palaute sähköpostitse osoitteeseen liput ät tracon.fi, puhelinpalvelu ei vastaa enää tapahtuman jälkeen. 

Conikuvat.fiLenzishopAicon – aasialaiseen musiikkiin ja muotiin keskittyvä kaksipäiväinen tapahtuma Hämeenlinnan Verkatehtaalla 8.-9.10.2016TanPARASäätöyhteisö B2 ry