Puisto

Traconista löytyy puistoalue, joka sijaitsee Tampere-talon ja Sorsapuiston välissä. Puistossa järjestetään tänäkin vuonna Tracon Live! -bändiesiintymiset! Myös miittiteltat sijaitsevat täällä. Lisätietoa miiteistä löydät täältä.

© Teppo Suominen

Puiston eteläreunalta löytyy aiempien vuosien tapaan bofferointialue, jossa pääset kokeilemaan pehmomiekalla mätkimistä. Alueella järjestetään myös opastusta omien bofferimiekkojen valmistukseen sekä jousiammuntaa pehmonuolilla.

Hämeen keskiaikaseura esittelee myös toimintaansa omalla teltallaan. Teltalla on myös oheisohjelmaa seuraavasti:

Aikamatka-akatemian piirustuskoulu la klo 12:00 - 13:30 (Hämeen keskiaikaseuran teltta)

Joskus aikamatkoilla on tilanteita, joissa on parempi piirtää muistiinpanonsa nopeasti ja juosta, ennen kuin malli käy kiinni. Tule opettelemaan croquis-piirtämistä! Pajassa piirretään useita luonnosmaisia piirroksia elävästä mallista eri asennoissa. Piirustusaika pitenee loppua kohti. Hiiliä, lyijykyniä ja piirustuspaperia on tarjolla, mutta on hyvä tuoda omat piirustusvälineet mahdollisuuksien mukaan etenkin, jos haluaa piirtää erikoisemmilla välineillä.

Puistopiste valvoo miittitelttojen toimintaa ja ruokakojualuetta sekä vastaa yleisesti Sorsapuiston käyttöön liittyviin kysymyksiin.

 

Ruokakojut

 


 

Sorsapuistoon kohoaa tänäkin vuonna oma katuruoka-alueensa. Tänä vuonna ruokamyyjinä ovat Namitaxi, Ramen Nya, Thai Papaya ja Minetti. Tänä vuonna myös Puistokahvila Pulu on mukana tapahtuman ajan.

Namitaxi tarjoilee karkkia ja muuta makeaa suuhunpantavaa, Ramen Nya nuudeleita lihalla tai kasviksilla (nuudeleissa saattaa olla jäämiä kananmunasta, muuten täysin vegaaninen vaihtoehto). Minetistä saa jäätelö ja Puistokahvila Pulusta kahvia, teetä ja muita virvokkeita sekä pientä makeaa ja suolaista purtavaa.

Aiemmin ilmoitettu Liesikiesi on joutunut perumaan tulonsa. Liesikiesin tilalle tulee thaimaalaista ruokaa tarjoileva Thai Papaya.

Ruokakojujen asiakkailla on myös mahdollisuus istua nauttimaan ateriaansa pienoiselle ruokailualueelle.

Conikuvat.fiAicon – aasialaiseen musiikkiin ja muotiin keskittyvä kaksipäiväinen tapahtuma Hämeenlinnan Verkatehtaalla 8.-9.10.2016TanPARALenzishopSäätöyhteisö B2 ry