Ohjelma

OhjelmaTracon tarjoaa kävijöilleen monipuolisesti näkemistä, tekemistä ja kokemista: esitelmiä, työpajoja, kilpailuja, paneelikeskusteluja, livekeikkoja, tanssiesityksiä, pelejä ja miittejä. Tapahtuma on ikärajaton. Joissain yksittäisissä ohjelmanumeroissa voi olla ikärajoitteita, joista ilmoitetaan ohjelmakartassa.

Puistolavan ulko-ohjelman seuraaminen ei edellytä pääsylippua! Muutokset ovat mahdollisia.

Ohjelmanumeroiden lisäksi conissa on tietysti myös kilpailuja, luentoja, paneelikeskusteluja ja erilaisia esityksiä yhteensä yli 100 tunnin edestä – unohtamatta tietysti roolipelejä, lautapelejä, go:ta ja mahjongia... Tekemistä siis riittää!

Ohjelmakartta

Ohjelmakartasta löydät conin ohjelmien aikataulut ja sijainnit. Huomaathan, että viime hetken muutokset ovat mahdollisia, seuraa tiedotusta conipaikalla!

Tutustu ohjelmakarttaan tästä!

Kunniavieraat

Tapahtuman kunniavieraina tänä vuonna ovat pelisuunnittelija Jennifer Brozek sekä AMV-tekijä Nostromo!

Paikkaliput

Paikkalippua edellyttäviä ohjelmia ovat cosplay-kisat sekä AMV-kilpailu. Lippujen jako alkaa lauantaina klo 14 ja sunnuntaina klo 10 pääsisäänkäynnin lähellä olevassa paikkalipputeltassa. Liput ovat maksuttomia. Yksi henkilö voi lunastaa korkeintaan kolme lippua per ohjelmanumero.

Ohjelmanjärjestäjäksi?

Huom! Järjestäjähaku on tältä vuodelta jo ohi.

Traconin kaikki ohjelma on tapahtumaan osallistuvien ja sen aihealueesta kiinnostuneiden vapaaehtoisten pitämää. Jos sinulla on hyviä ideoita ja halua tulla pitämään ohjelmaa Traconiin, lue lisää ohjelmanjärjestäjäksi hakemisesta!

Aicon – aasialaiseen musiikkiin ja muotiin keskittyvä kaksipäiväinen tapahtuma Hämeenlinnan Verkatehtaalla 8.-9.10.2016LenzishopSäätöyhteisö B2 ryTanPARAConikuvat.fi