Cafe Hanami

Viime vuonna ensimmäistä kertaa avautunut Meidokahvila Hanami palaa uusin kujein Tracon - tapahtumaan.
Isoimmat muutoksemme ovat siirtyminen Ravintola Fuugan tiloihin toiseen kerrokseen (entisten rytmipelien paikalle). Tänä vuonna coniväkeä on palvelemassa meidojen lisäksi miss/mister butlereita. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme toteuttamaan teidän toiveitanne siitä, kuka sinua tai pöytäseuruettasi palvelee.

Löydät meidojen ja butlerien esittelyt täältä!

Kahvilan alue on rajattu normaalista conitilasta. Kahvilaan pääsee omasta sisäänkäynnistä ja jonotusväylä on erikseen rajattu. Meidomme ja butlerimme saattavat aina teidät omaan pöytäänne :)

Kahvilan etikettiin kuuluvat yleiset hyvät tavat, jotta jokainen kävijä saisi parhaan mahdollisen kokemuksen käynnistään.
Asiakkaiden ja meidojen/butlereiden luvaton kuvaaminen tai asiaton koskeminen on kielletty. Omalla kameralla saa luvan kanssa kuvata, mutta teillä on myös mahdollisuus saada ainutlaatuinen muisto käynnistäsi, sillä kahvilassa on mahdollisuus ottaa polaroidkuva haluamasi meidon/butlerin kanssa 2 euron kpl hintaan (maksu pelkästään käteisellä)! Myös syömisen jälkeen on mahdollisuus hetki tutustua meidoon tai butleriin pienten pelien lomassa.

Kahvila on avoinna

Lauantaina klo 10 – 18
Sunnuntaina klo 9 
– 17
 
Kahvilassa voit maksaa käteisellä sekä kortilla.

Haluankin toivottaa juuri teidät tervetulleeksi Meidokahvila Hanamiin! Hetkeksi hengähtämään conihuuman keskellä sekä saamaan niin makeita kuin suolaisia makuelämyksiä.


MENU

Cream Soda 4,50€  (laktoositon, gluteeniton)
*vaniljajäätelöpallo + Ramune Lemon pitkässä lasissa
 
Vohveli (laktoositon), hilloa (maidoton, gluteeniton) tai suklaakastiketta (maidoton, gluteeniton) & kermavaahtoa (laktoositon, gluteeniton) 4,50€
 
Matcha-juustokakku 3,00€ (laktoositon)
*matchaa kakun päälle ripoteltuna
 
Suklaacookie 2,00€ (vähälaktoosinen)
 
Kana-oliivipiirakka 4,00€ (laktoositon)
 
Artisokka-paprikatasku (vegaani) 4,00€ (maidoton)
 
Melonimix 2,50€ (maidoton, gluteeniton)
*lautasella kolmea lajia melonia isoina paloina

Espresso 3,00€
Cappuccino 3,00€
Latte 3,50€
 
Kahvi 2,50€
Haudutettu vihreä tee 2,50€
 
Ramune Lemon 0,2 l plo 4,00€
Virvoitusjuoma 0,33 l plo 3,50€

Conikuvat.fiLenzishopAicon – aasialaiseen musiikkiin ja muotiin keskittyvä kaksipäiväinen tapahtuma Hämeenlinnan Verkatehtaalla 8.-9.10.2016TanPARASäätöyhteisö B2 ry