Tapahtuma

Tampereen roolipeli- ja animetapahtuma Tracon järjestetään syksyllä 2016 yhdettätoista kertaa. Tältä sivulta löydät tärkeimmät tiedot tapahtumasta.

Tracon on on suunnattu kahden hieman erilaisen, osittain päällekkäisen harrastuspiirin harrastajille:

  • pöytä- ja liveroolipelit, lauta-, kortti-, miniatyyri- ja strategiapelit
  • anime eli japanilainen animaatio, manga eli japanilainen sarjakuva, cosplay, J-rock, J-pop ja muu japanilainen populaarikulttuuri

Ennen kaikkea Tracon on samanmielisten harrastajien kohtauspaikka ja tapa viettää hauska viikonloppu. Tracon tarjoaa myös monipuolista puhe- ja esitysohjelmaa sekä työpajoja, kilpailuja ja muita ohjelmanumeroita, joihin kävijät voivat itse osallistua.

Aika

Vuoden 2016 Tracon alkaa lauantaina 3. syyskuuta 2016 kello 10:00 ja päättyy sunnuntaina 4. syyskuuta 2016 kello 18:00.

Tapahtuma on auki yön yli.

Tapahtumapaikka

Tracon järjestetään Tampere-talossa kävelymatkan päässä Tampereen rautatieasemalta ja linja-autoasemalta. Tapahtumapaikan osoite on Yliopistonkatu 55.

Lue lisää tapahtumapaikasta...

Pääsymaksu

Tracon on pääsymaksullinen tapahtuma. Liput Traconiin myydään ennakkoon verkkokaupan kautta. Lippuja Traconiin ei saa ovelta.

Lippujen hinnat ja osto-ohjeet lippusivulla...

Ikärajat ja -suositukset

Tapahtuma on ikärajaton. Joissain yksittäisissä ohjelmanumeroissa voi olla ikärajoja tai -suosituksia, joista ilmoitetaan ohjelmakartassa, ohjelmalehdessä ja paikan päällä salin ohjelmataulukossa.

Huomaathan, että mahdollisiin K18-ohjelmanumeroihiin osallistuvien on pyydettäessä todistettava ikänsä ajokortilla, passilla tai Poliisin myöntämällä henkilökortilla.

Tracon ry:n aikaisemmat tapahtumat

Tulevat Traconit

Voit jo merkitä tulevat Traconit kalenteriisi:

  • 8.–10. syyskuuta 2017
  • 7.–9. syyskuuta 2018

Yhdistys

Traconin järjestää Tracon ry. Tracon ry on voittoa tavoittelematon yhdistys jonka tarkoituksena on edistää, kehittää ja tehdä tunnetuksi roolipeli-, korttipeli-, lautapeli-, miniatyyripeli-, animaatio-, elokuva- ja sarjakuvaharrastuksia, sekä näihin liittyviä alakulttuureita.

Lue lisää Tracon ry:stä yhdistyksen sivuilta...

Säätöyhteisö B2 ryTanPARAAicon – aasialaiseen musiikkiin ja muotiin keskittyvä kaksipäiväinen tapahtuma Hämeenlinnan Verkatehtaalla 8.-9.10.2016Conikuvat.fiLenzishop