Iltabileet

Traconin ikärajattomat ja ikärajalliset bileet järjestetään yhdessä Pakkahuoneella ja Klubilla (Tullikamarin aukio 2) aivan Tampere-talon läheisyydessä lauantaina. Pakkahuone on ikärajaton ja Klubin puoli K-18. Ovet aukeavat kävijöille klo 19:00 ja ilta päättyy Pakkahuoneen puolella keikkojen jälkeen, jolloin juhlimista voi yhä jatkaa Klubin puolella. Luvassa on tuttuun tapaan teemaan sopiva drinkkilista sekä kertakaikkisen mahtavaa menoa. Luvassa on vuosisadan bileet, wöhöy!
 

DJ:t:

NEKA: NEKA palaa jälleen kerran Traconin bileisiin, uudistuneena ja vahvempana kuin koskaan. Tämän kokeneen conikonkarin ja iltabile DJ:n täynnä hauskuutta ja energiaa olevat keikat tulevat tuomitsemaan jälleen uuden tanssilattian tuhoon. Varoitus: toiset tanssikengät mukaan!

Distoryder: Distoryder, 80-luvun saundista innostunut nuori suoraan tulevaisuudesta tulee viemään teidät menneisyyden ja nykyisyyden sekaiseen maailmaan musiikillaan. Tätä ei saa jättää näkemättä!

G86: Tampereen hämärässä yössä Traconin iltabileissä lavalle kiipeää porilainen DJ-duo G86 viihdyttämään kaikkia, joilla ei ole vielä meno hyytynyt. Setissä luvassa maata järisyttäviä ja henkeä salpaavia biisejä.

Cexxy: Menoa, meininkiä ja pirteä fiilis - täydellinen resepti hauskanpitoon! Cexxy, porilainen happy hardcore -artisti ja DJ, kiipeää lavalle Traconissa tarjoamaan yleisölle näitä kaikkia niin, ettei kukaan osallistuja varmasti jää mahtavasta illasta paitsi. Setti tulee sisältämään 170 BPM jytinää niin freeformin, upfrontin kuin powerstompin sekä drum 'n' bassin muodossa. Tul ny mukaa reivaamaa!

Melodïcore: Jo useassa aiemmassakin Traconissa soittanut Melodïcore palaa parempana kuin koskaan! Vanhasta mallista poiketen mukana on tällä kertaa myös muiden artistien biisejä, ja setti on suunniteltu kuulostamaan mahdollisimman räjäyttävältä. Tulkaa mukaan tanssimaan!


Soittoajat (muutokset mahdollisia)

19-20 Melodïcore

20-21 Distoryder

21-22 G86

22-23 Cexxy

23-24 NEKA

 

Reprocade-pelit

Traconin iltabileissä sinulla on loistava tilaisuus pelata vanhoja arcade-klassikoita Space Invadersista Commandoon! Pelejä löytyy sekä ikärajattomalta että ikärajalliselta puolelta, ja ne ovat ns. free playlla eli pelaaminen sisältyy iltabilelipun hintaan. Jos pelikoneelle on jonoa, annathan max. 5 minuutin pelaamisen jälkeen tilaa seuraavalle!

Reprocade-pelit on tuotu iltabileisiin yhteistyössä Reprocade ry:n kanssa. Lista peleistä tulee nettisivuillemme lähempänä tapahtumaa.

Liput

Sisäänpääsy iltabileisiin 5 € + narikka. Lippuja voi ostaa paikan päältä, jos niitä on enää jäljellä – varmistathan omasi siis ajoissa!

Lue lisää pääsylipuista ja osta lippusi iltabileisiin...

Säätöyhteisö B2 ryTanPARAAicon – aasialaiseen musiikkiin ja muotiin keskittyvä kaksipäiväinen tapahtuma Hämeenlinnan Verkatehtaalla 8.-9.10.2016Conikuvat.fiLenzishop