Artemis-avaruussimulaatio

Artemis-avaruussimulaatio on interaktiivinen tietokoneroolipeli, jossa kapteeni ja hänen viisi upseeriaan pääsevät suorittamaan tehtävän joka kestää noin tunnin. Jokaisella upseerilla on oma, tärkeä roolinsa aluksessa, kuten esimerkiksi aseupseeri sekä alusta ohjaava pilotti. 

Lisää tietoa Artemiksen omilta sivuilta. http://artemis.eochu.com/

 

Pelaamaan

Artemikseen on mahdollista ilmoittautua jo ennen conia sähköpostilla. Näin varmistat paikkasi pelissä ja/tai sen, että sinä ja ystäväsi mahdutte samaan peliin.

Ilman ennakkovarausta ilmoittauminen peliin tapahtuu Artemis-huoneen (Riffi) läheisyydessä sijaitsevalta ilmopöydältä. Vapaita paikkoja ei voida taata, mutta ilmoitamme somessa ja tällä sivulla jos kaikki paikat ovat jo menneet ennen conia.

Sama henkilö voi osallistua vain yhteen ennakkovarattuun peliin. Lisää vuoroja on mahdollista varata conista jos tilaa riittää. 

Voit ennakkovarata pelin itsellesi myös jos sinulla ei ole omaa tiimiä tai vain osa siitä. 

Tarkista vapaat ajat täältä: https://goo.gl/e756xT

  • Tiiminne nimi
  • Montako pelaajaa tiimissänne on (1-6)
  • Mihin aikaan ja kumpana päivänä haluaisitte pelata? (Tarkista vapaa aika kalenterista. Yksi vuoro kestää yhden (1) tunnin)
  • Yhteyshenkilön nimi, sähköposti ja puhelinnumero (Puhelinnumero, jotta voimme tarvittaessa soitella perään jos tiimiänne ei kuulu varattuun pelivuoroon).

Laita mailia osoitteeseen artemis (ät) tracon.fi

Järjestäjäksi

Järjestäjähaku Artemikseen on nyt päättynyt.

LenzishopTanPARAAicon – aasialaiseen musiikkiin ja muotiin keskittyvä kaksipäiväinen tapahtuma Hämeenlinnan Verkatehtaalla 8.-9.10.2016Conikuvat.fiSäätöyhteisö B2 ry