Pokémon Salihaaste

Salihaasteessa kerätään salimerkkejä voittamalla salipäälliköitä Nintendo 3DS-pelikonsolin X,Y ja ORAS-peleillä. Voit osallistua ohjelmaan missä vaiheessa conia tahansa ja käyttää salimerkkien keräämiseen niin paljon aikaa kuin itse haluat. Tietyn määrän merkkejä kerättyäsi, voit osallistua arvontaan (3 merkkiä), saada nimesi Hall of Fameen (5 merkkiä) sekä ottaa osaa Championturnaukseen (5 Hard -merkkiä). Championturnaus on sunnuntaina pidettävä erillinen ohjelmansa, jonne on yleisökin tervetullut kannustamaan pokemonkouluttajia. Nappaa siis salipassi salimerkeillesi ohjelmapöydältämme ja matkasi mestaruutta kohti alkaa!

 

Mutta odota! Keitä nuo ovat...

-”Meitä on kaksi...” - ”Tai oikeastaan neljä... ” -”Tracon kaipaa pelastusta!”

Eikä... Rakettiryhmä on tullut kuokkimaan Traconiin ja heillä näyttää olevan pahat mielessä! Pystytkö sinä estämään Rakettiryhmää terrorisoimasta conia ja varastamasta kaikkia pokemoneja? Näin tehdäksesi on sinun löydettävä itsellesi pari, jonka kanssa haastaa Rakettiryhmän gruntit nelinotteluun. Rikollisliigan johtajakin saattaa piileksiä conittajien joukossa! Lähde siis bestiksesi tai uuden tuttavuutesi kanssa pelastamaan Tracon Rakettiryhmältä!

 

Salihaasteen säännöt

Salihaasteen säännöt sisältävä PDF-tiedosto löytyy täältä /media/uploads/2016/08/16/saannot.pdf

 

Easy Mode ja Hard Mode

Uutuutena Traconin salihaasteessa on sekä Easy Mode kasuaaleille pelaajille että Hard Mode kilpailullisille ottelijoille!

Easy Mode

Kuulostavatko breedaus, IVt ja EV-treenaus salakieleltä? Tämä ottelumuoto on silloin sinua varten. Easy Mode on tarkoitettu aloittelijoille ja rennoille läpipelaajille. Tässä ottelumuodossa lempipokémonillasikin on mahdollisuus loistaa (ellei se sitten ole Magikarp - otan osaa)! Rakettiryhmän voi myös haastaa Easyllä. Voit lisäksi halutessasi korottaa aiemmin Easy Modella voittamasi salimerkin Hardiksi uudella haasteella!

Hard Mode

Todellista haastetta ja jännitystä havitteleville pelaajille suositeltu valinta. Kun haastat salipäällikön tai rakettiryhmän Hard Mode tiimin, saat vastaasi parasta, mihin kyseinen pelaaja pystyy. Vain tällä Modella voitetut merkit hyväksytään Championturnaukseen.

 

Voitosta saa salimerkki-pinssin riippumatta siitä kumpaa ottelumuotoa käytettiin! (Easyn korotuksesta Hardiksi saa uuden merkinnän salipassiin, ei uutta pinssiä.) Muistakaa palauttaa salipassit viimeistään tuntia ennen päättäjäisiä!

 

Championturnaus

Vähintään 5 Hard Mode -merkkiä Salihaasteessa keränneet kouluttajat pääsevät testaamaan taitojaan toisiaan vastaan Championturnauksessa. Voittajalle -- Tracon XI Championille -- on luvassa palkinto! Turnaukseen tulee ilmoittautua viimeistään su klo 13, mutta voit ilmoittautua ohjelmapöydällämme vilauttamalla salipassisi ja salimerkit jo heti, kun tarvittavat 5 salimerkkiä ovat koossa. Rakettiryhmän pomon Hard-tasolla voittamisesta saatu merkki käy yhdestä salimerkeistä. Ensimmäiset 30 ilmoittautunutta pääsevät mukaan turnaukseen! Osallistujien pokémontiimit tarkastetaan ennen turnausta, jotta ne olisivat säännön mukaiset eivätkä sisällä hakkeroituja pokemoneja.

Turnaus käydään VAIN Omega Ruby ja Alpha Sapphire -peleillä. Turnausmuoto on single battle, jossa jokaisella osallistujalla on sama kuudenn pokémonin tiimi koko turnauksen ajan, joista jokaiseen otteluun valitaan neljä. Esineitä ei saa vaihtaa kesken turnauksen. Turnauksessa hävinneet karsiutuvat pois äkkikuolemalla kunnes jäljellä on Top 4. Viimeiset kierrokset käydään best-of-3 kunnes voittaja on selvillä.

Yleisö on tervetullut seuraamaan turnausta!

Kysyttävää?

Laita mailia niin vastaamme mieltä painaviin pulmiin: salihaaste(at)gmail.com

Seuraa salihaasteen tiedotusta Facebookissa: Pokémon Salihaaste - Tracon XI

Salimerkit sponsoroi: Genrewear, Arvonnan lahjat sponsoroi: AvantEV ja East Asia Mart (Tullintori, Tampere) ja ohjelman järjestää Pokemon fanipääliköt.

 

Aicon – aasialaiseen musiikkiin ja muotiin keskittyvä kaksipäiväinen tapahtuma Hämeenlinnan Verkatehtaalla 8.-9.10.2016Conikuvat.fiTanPARALenzishopSäätöyhteisö B2 ry